Geen producten gevonden...

Knaagdier

Voor knaagdieren en konijnen heeft PETENZOO.nl een enorme keuze aan leuke en handige dierbenodigdheden in huis. Konijnen, cavia’s, hamsters, ratten en muizen zijn actieve beestjes die je in een kooi of hok kunt houden. Erg leuk om te aaien, of naar te kijken terwijl ze aan het ravotten zijn.

Uiteraard wil je alleen het beste voor je knaagdier of konijn. Daarom bieden wij online allerlei producten van hoge kwaliteit aan voor konijnen en knaagdieren. Ook hebben wij voor meerdere soorten knaagdieren en voor konijnen ruime kooien voor binnenshuis, zoals konijnenkooien, rattenkooien en hamsterkooien. Geef je knaagdier eens een mand of een knaagspeeltje cadeau, daarmee kan deze urenlang rollebollen. Je knaagdier of konijn heeft natuurlijk ook goede verzorging nodig van het baasje. Koop een handige borstel of kam voor de vacht van je konijn, of vitamine C om je cavia gezond en sterk te houden. Wat je ook zoekt, PETENZOO.nl heeft de nodige waar voor jouw konijn of jouw knaagdieren.

Toebehoren voor knaagdieren of konijnen bestel je snel en voordelig online bij PETENZOO.nl. En als je vandaag voor 14:00 bestelt, wordt je bestelling binnen 48 uur al thuis bij je afgeleverd. Kijk gerust rond in onze webshop voor alle handige dierbenodigdheden voor konijnen en knaagdieren.
 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media