Geen producten gevonden...
ALMO NATURE

ZALM 24x70GR


Voor het assortiment kiest Almo Jelly ervoor om gebruik te maken van ingredienten die voor menselijke consumptie bestemd zijn, vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Merk: ALMO NATURE
Artikelnummer: 1200230
EAN: 8001154001761
SKU: 1

Almo Nature Zalm is een zeer smakelijk en natuurlijk natvoer dat geschikt is voor volwassen katten van alle rassen. Almo Nature producten bevatten uitsluitend 100% natuurlijk ingrediënten van hoge kwaliteit. De heerlijke zalm wordt bijvoorbeeld vers gevangen in de zee. Bij de bereiding van de producten wordt bovendien geen gebruik gemaakt van conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen.

Om de zalm te converseren, wordt deze bewaard in een voedzame en gezonde visbouillon. Hierdoor behoudt het voer alle voedingsstoffen die van nature in de ingrediënten aanwezig zijn en blijft de onweerstaanbare smaak optimaal behouden. Uw kat zal met plezier van zijn gezonde maaltijd genieten! De houdbaarheid van Almo Nature Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media