Geen producten gevonden...
ALMO NATURE

IMPERIAL KIP 24x70GR


Voor het assortiment kiest Almo Jelly ervoor om gebruik te maken van ingredienten die voor menselijke consumptie bestemd zijn, vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Merk: ALMO NATURE
Artikelnummer: 1200369
EAN: 8001154124682
SKU: 1

Almo Nature HFC Jelly Kip is een maaltijd die enkel bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Het voer is geschikt voor vrijwel elke soort kat. Door gebruik te maken van enkel natuurlijke ingrediënten biedt het voer een hoogwaardige en gezonde maaltijd. Bij de samenstelling van de ingrediënten in dit voer is uitsluitend rekening gehouden met de behoeften van de kat. 


Almo Nature HFC Jelly Kip is niet aangevuld met kunstmatige vitaminen en mineralen. Daarnaast zijn er geen andere toevoegingen gedaan om het voer zo natuurlijk mogelijk te houden. Het voer bestaat uitsluitend uit ingrediënten die afkomstig zijn uit de menselijke voedingssector. Het voer is niet geschikt voor menselijke consumptie, maar is wel afkomstig van fokkerijen die voor menselijke consumptie produceren. Op deze manier kan Almo de kwaliteit van de ingrediënten in haar voer altijd garanderen. Almo Nature HFC Jelly Kip bestaat voor het grootste deel uit kip omdat de kat van nature altijd een vleeseter is geweest. Door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten is de voeding rijk van smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat ervan smullen. 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media